Opdrachtgevers

Party Power

 

 

Tijdens de feestavond op de markt in Haaksbergen werkte Solid Voice voor het eerst samen met Party Power. Het licht en geluid werd geleverd door Party Power terwijl Solid Voice voor het mixen van de band zorgde. Een samenwerking die naar meer smaakt!

PartyPower

Bentelo

De eerste competitiewedstrijd van 2013 werd door Solid Voice voorzien van een lichtshow tijdens het voorstellen van de teams. Helaas wisten de dames uit Bentelo de wedstrijd niet te winnen en speelden gelijk. 

 

HV Bentelo

PonyBoy

4 knapen uit Hengevelde die hun hand niet omdraaien voor een avondje rock & rollen. 

Thijs Kemperink

 

 

Thijs Kemperink een cabaretier die uit Twente komt. Rap van de tong en uiterst grappig. Hij is begonnen als stand-up comedian en is nu alweer bezig aan zijn tweede theatershow. Voor zijn eerste show, Achteraf bekeken, heeft Solid voice het lichtplan gemaakt en bijbehorende technische ridder. Ook heeft Solid Voice bij een aantal shows de techniek gedaan

Thijs Kemperink

Teatro Productions

Teatro Productions, een veelzijdig bedrijf uit Haaksbergen. Organiseert geweldige feestje, partijen en theatershows. Voor dit bedrijf werk ik wel eens en ook zijn er samenwerkingen zoals bij de veldmaat bruist met de band Take a break.

Homepage

Meer artikelen...

  1. Poor John
  2. Take a Break